ТЕП-СОЮЗ продовжує роботу

Разработка проектно-сметной документации для нового строительства и реконструкции действующих энергетических объектов и гражданского строительства

ТЕП-СОЮЗ продовжує роботу

Вже два місяці, як в Україну та в наше місто Харків прийшла війна. Місто постійно обстрілюють російські ракети, артилерія та авіація. У місті сотні загиблих мирних громадян. У Харкові не залишилося районів, де б не було зруйнованих будівель. Не став винятком наш офіс. Снаряд вибухнув поряд. Постраждалих нема. Будівля залишилася без вікон та інженерних комунікацій.

Проте хочемо повідомити своїх партнерів, друзів і замовників, що ТЕП-СОЮЗ працює. Нам вдалося вивезти та розмістити у безпечному місці комп'ютери, мережеве обладнання, налагодити віддалену роботу. Співробітники інституту продовжують роботу, перебуваючи хто у Харкові, хто в інших областях України, хто у Європі. Вдалося зібрати проектну групу у Чеській республіці, у Празі. Наші спеціалісти проживають там зі своїми сім'ями, мають все необхідне для продуктивної роботи.

Ми дякуємо нашим казахстанським замовникам, ERG і КазНІПІЕнергопром, які з розумінням поставилися до проблем, з якими зіткнувся колектив ТЕП-СОЮЗ, і дали нам час організувати роботу в обставинах, що змінилися. В даний час усі укладені з нашими партнерами в Казахстані контракти успішно виконуються.

ТЕП-СОЮЗ продовжує виконання поточних та нових проектів з українськими замовниками: НАЕК “Енергоатом”, ТОВ “Євро Реконструкція” та іншими, які вже зараз відновлюють та підтримують функціонування об'єктів енергетики, як дуже важливої складової економіки України.

Разом з тим, ТЕП-СОЮЗ має потенціал до збільшення портфеля замовлень, та пропонує співпрацю замовникам як в Україні, так і за кордоном. Багатий досвід співпраці з провідними європейськими інжиніринговими компаніями, такими як Linde Engineering, Sweco Finland, Fichtner, Decon International, найбільшими замовниками України – НАЕК “Енергоатом”, НЕК “Укренерго”, ПАТ “Центренерго”, ТОВ “Метінвест Інжиніринг”, сотні виконаних інститутом проектів, високий професіоналізм наших фахівців гарантують високу якість проектної документації, що випускається, і своєчасне виконання контрактів.

Пишить, дзвонить нам!

Директор з маркетингу і продажів
Максим Легостаєв
email: legostaevmv@tep-soyuz.com.ua
mlegostayev@gmail.com

тел. +38 050 325 5436