Керівники та спеціалісти ТОВ ХПКІ «ТЕП-СОЮЗ» пройшли перевірку знань з ЯРБ

Разработка проектно-сметной документации для нового строительства и реконструкции действующих энергетических объектов и гражданского строительства

Керівники та спеціалісти ТОВ ХПКІ «ТЕП-СОЮЗ» пройшли перевірку знань з ЯРБ

У ХПКІ «ТЕП-СОЮЗ» проведенізаходи з навчання, підтримки кваліфікації та перевірки знань з питань законодавства в сфері ядерної та радіаційної безпеки

У період з 23.09.2021 по 19.11.2021 у ТЕП-СОЮЗ проведено підготовку фахівців та перевірку знань законів, норм і правил з ядерної та радіаційної безпеки (ЯРБ) у керівників та спеціалістів інституту.

Підготовка персоналу полягає в ознайомленні з вимогами законодавства, норм і правил з ЯРБ, необхідними для проєктних робіт інституту, а також з практичними аспектами дотримання вимог безпеки на АЕС, включаючи ознайомлення з прикладами впровадження принципів культури безпеки.

З метою поглиблення знань персоналу, за участю головних спеціалістів інституту, розроблені методичні матеріали у формі запитання та відповіді, з практичними прикладами застосування цих вимог.

Для проведення перевірки знань у керівників та спеціалістів інститутуоновлено склад постійно діючої екзаменаційної комісії (ПДЕК), яка призначена за наказом генерального директора.

За результатами перевірки 92 керівника та спеціаліста показали знання і готовність дотримуватись вимог з ЯРБ при виконанні роботи, та отримали відповідні посвідчення.

Таким чином, ТЕП-СОЮЗ і надалі підтвердив свою спроможність виконувати роботи у якості підрядної організації – постачальника послуг ДП НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».