Голова та члени комісії ТОВ ХПКІ «ТЕП-СОЮЗ» пройшли перевірку знань у Міненерго

Разработка проектно-сметной документации для нового строительства и реконструкции действующих энергетических объектов и гражданского строительства

Голова та члени комісії ТОВ ХПКІ «ТЕП-СОЮЗ» пройшли перевірку знань у Міненерго

Постійно діюча екзаменаційна комісія (ПДЕК) ТОВ «ХПКІ «ТЕП-СОЮЗ» успішно пройшла перевірку знань з ЯРБ у Міністерстві енергетики України

Голова та члени ПДЕК інституту 20.07.2021 р. пройшли чергову перевірку знань у постійно діючої комісії Міненерго України з перевірки знань норм і правил з ядерної та радіаційної безпеки (ЯРБ) за участю державного інспектора Держатомрегулювання. Чергова перевірка проводиться один раз у три роки.

ПДЕК інституту складає 3 особи. З метою поглиблення знань голова ПДЕК – директор технічний, за участю головних спеціалістів ТЕП-СОЮЗ, які мають багаторічний практичний досвід проєктування АЕС України й інших держав, провели навчання і підготовку до перевірки.

Завдяки своєї кваліфікації, ПДЕК продемонструвала високий рівень знання й розуміння законодавства в сфері ядерної та радіаційної безпеки у комісії Міненерго України й отримала право проводити перевірку знань у керівників та спеціалістів інституту.